Alenka Košir na morju strastno poljubila svojega srčnega izbranca

3. 8. 2018

Alenka Košir si baterije trenutno polni na Malem Lošinju, kjer ji družbo dela njen srčni izbranec, nekdanji nogometaš Marko Jovović, s katerim sta že nekaj časa srečno zaljubljena.

Bivša žena alpskega smučarja Jureta Koširja, Alenka Košir, je že pred časom priznala, da ljubi postavnega nekdanjega nogometaša Marka Jovovića.

Zaljubljeni par te dni uživa na Malem Lošinju, kjer ne skrivata, kako zelo sta zaljubljena. Alenka je na svojem Instagramu pokazala, da bi šla za svojega Marka tudi na konec sveta. "Če greš ti, grem tudi jaz, vedno in povsod, tudi v vodo na ploh, če je treba," je zapisala Alenka in objavila fotografijo strastnega poljuba s svojim srčnim izbrancem, tik preden sta skočila v vodo.

Kmalu po objavi fotografije so sledili številni komentarji njenih sledilcev, ki so bili ob takšni fotografiji močno razneženi, raznežen pa je bil tudi njen Marko, ki je ob tem zapisal: "Vedno se lahko nasloniš name. Vedno te bom čuval in ljubil do konca svojih dni," je romantično zapisal in za svoj komentar dobil številne všečke.