Alenka Košir na počitnicah osupnila v dih jemajoči obleki

Alenka Košir na počitnicah osupnila v dih jemajoči obleki (foto: Igor Zaplatil) Igor Zaplatil
14. 8. 2019

Alenka Košir je tudi na počitnicah do potankosti urejena.

Alenka Košir je znana po tem, da je rada vedno urejena in da zelo skrbi za svoj videz. Nič drugače ni seveda niti na počitnicah, kjer prav tako jemlje dih s svojo lepoto.

Pevka te dni počitnikuje nekje ob obali, v svojem duhovitem slogu pa je opisala, kako se kratkočasi med čakanjem na trajekt. "Ko čakaš trajekt ... Sendvič si pojedel, kavo spil, sladoled tudi ... vroče je kot pes ... In afne guncaš, da ti mine čas ... Ja tudi otroci smo taki," je zapisala Alenka in ob tem objavila duhovit posnetek, kjer je pokazala, kako je preganjala dolgčas pred prihodom trajekta.

No, tudi v času največje vročine je Alenka še vedno videti izjemno zapeljivo in dih jemajoče. Njena čudovita poletna obleka je naravnost sanjska in Alenki izjemno lepo pristaja. Vsekakor je videti kot manekenka z modne piste, zato verjamemo, da je med čakanjem na trajekt številnim jemala dih s svojo eleganco.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

ko čakaš trajekt ... sendvič si pojedel, kavo spil, 🍦 tudi ✔️... vroče je k pes... in afne guncaš, da ti mine čas... ja tudi odrasli smo taki 🤷🏻‍♀️

A post shared by Alenka Košir (@vformizalenkokosir) on