Alenka Košir našla ravnotežje med skrbjo za otroke in drugimi dejavnostmi

Alenka Košir našla ravnotežje med skrbjo za otroke in drugimi dejavnostmi (foto: Igor Zaplatil) Igor Zaplatil
Vir: Story
6. 7. 2018

Alenko Košir, športno pedagoginjo in nekdanjo manekenko, je razveselila kar trojna sreča.

Tokrat ne govorimo o njenih treh otrocih, ampak je na sprehodu našla kar tri štiriperesne deteljice. Kar vsekakor ni srečno naključje, ampak rezultat zdravega načina življenja vse leto, pa je njena lepa postava.

Alenka je po nekaj letih pri nadvse dinamičnem vsakdanjiku našla ravnotežje med skrbjo za svoje tri otroke in njihovimi številnimi dejavnostmi, športnimi aktivnostmi in uravnoteženim jedilnikom. Ker s sledilci na svoji spletni strani med drugim deli okusne kuharske recepte, pogosto dobi vprašanje, kaj vse se znajde v njeni nakupovalni košarici in kako pri bogati ponudbi izbrati prave izdelke.

Kot zagovornica ekološke pridelave sestavin prisega na Mercatorjeve izdelke BioZone, ki jih, zlasti v poletnem času, dopolnjuje z bogato ponudbo sezonskega sadja in zelenjave. Ključnega pomena pa je seveda dobra organizacija, tudi pri kuhanju. "Obroke si sestavljam tako, da ne kuham ravno vsak dan nekakšnih zapletenih jedi, ampak si pomagam z enostavnimi kakovostnimi obroki," zatrjuje Alenka.

Story

Brali ste prispevek, ki je povzet po članku iz revije

Story14/2018

Naročite se na revijo Story:

04 511 64 44 izpolnite spletno naročilnico

Ne spreglejte, revija je lahko tudi lepo darilo.
Podarite naročnino svojim najbližjim.


Priporočamo

Nova Story že v prodaji

Story 14/2018

Story 14/2018, od 21. 06. 2018