Alenka Košir pokazala svojega srčnega izbranca, poglejte si, kam se je odpravila z njim

Alenka Košir pokazala svojega srčnega izbranca, poglejte si, kam se je odpravila z njim (foto: Osebni arhiv) Osebni arhiv
9. 5. 2022

Svoje zasebnosti ne obeša na velik zvon. A tu pa tam le pokaže, kdo ji je ukradel srce.

Alenka Košir ima s svojim nekdanjim soprogom, Juretom Koširjem, lep odnos. Vzorno skrbita za svoje otroke, oba pa sta tudi že našla srečo v ljubezni. Postavno Alenko je očaral Marko Jovović, ki ima iz svojega prejšnjega razmerja dva otroka.

Naša nekdanja manekenka je tokrat navdušila sledilce, ko je razkrila, kako lepo se je imela s svojim Markom. Pred kratkim sta se odpravila na morje, na enega od hrvaških otokov, pri tem pa sta - kot je razbrati s fotografij, ki jih je objavila - oba nadvse uživala. Sta velika ljubitelja neokrnjene narave, zato način, na katerega dopustujeta, niti malo ne preseneča.

"V pričakovanju poletja in meni ljubega kampiranja, ko si cel dan zunaj. Vsaj zame se tak oddih ne more primerjati s počitnicami v hotelu ali apartmaju," je bila odkrita Alenka, ki svoj oddih najraje preživlja na odprtem. Zagotovo bo tudi v tej sezoni na vso moč uživala v takem načinu počitnikovanja, kot ji je najbolj pri srcu.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Alenka Košir (@vformizalenkokosir)