Alenka Košir povedala vso resnico o svoji družini

Alenka Košir povedala vso resnico o svoji družini (foto: Igor Zaplatil) Igor Zaplatil
4. 10. 2019

Alenka Košir ne skriva, da velika družina prinaša veliko odgovornost in da ne gre vse samo idealizirati.

"To so tisti trenutki, noro sem hvaležna za moje najdražje, ne bom pa samo idealizirala, kajti velika družina pomeni tudi več obveznosti, več stroškov in več skrbi … Čisto po pravici povedano, velikokrat na koncu dneva ne vem kje imam glavo in padem dol kot cunja. Samo nekaj pa definitivno velja … Ljubezen pri več članski družini se ne deli, ampak množi … Tako, da je tudi ljubezni več," je bila na svojem Instagram profilu povsem iskrena Alenka Košir.

Alenka ima z nekdanjim alpskim smučarjem Juretom Koširjem tri čudovite otroke, njen zdajšnji partner Marko Jovović pa ima iz prejšnjega razmerja dva otroka. Vsekakor gre za veliko družino in razumljivo je, da velika družina predstavlja tudi veliko obveznosti. A videti je, da se zna Alenka odlično organizirati, saj je ob družini že vrsto let uspešna tudi v karieri, ki jo izpolnjuje in ji polni baterije, da je tako lahko še boljša mama in partnerica.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

to so tisti trenutki ❤ noro sem hvaležna za moje najdražje 🤗 ne bom pa samo idealizirala, kajti velika družina pomeni tudi VEČ obveznosti, VEČ stroškov in VEČ skrbi … čisto po pravici povedano, velikokrat na koncu dneva ne vem kje imam glavo in padem dol kot cunja 🥴 samo nekaj pa definitivno velja … ljubezen pri VEČčlanski družini se ne deli, ampak množi … tako, da je tudi ljubezni VEČ 😊 pri Telemach-u pa skrbijo za vse družine in imajo super družinske popuste na mobilne pakete VEČ s katerimi lahko prihranite tudi do 288 €/leto … se splača pogledati...link in bio ⬆️ #TelemachDRUZINA #popust4ever @telemachsi

A post shared by Alenka Košir (@vformizalenkokosir) on