Alenka Košir: Prva velika preizkušnja za najstarejšo hči

Alenka je izredno ponosna na svojo prvorojenko Alino, ki je odrasla v pravo lepotico. (foto: Instagram Alenke Košir) Instagram Alenke Košir
20. 6. 2018

Alenka Košir je ponosna mama treh otrok, hčerk Aline in Anike ter sina Jalna.

Pretekli vikend je najstarejša hči Alina že sklenila prvo večje obdobje v svojem življenju. Zaključila je namreč osnovno šolo in v družbi sošolcev in družine to obeležila na valeti. Ponosna Alenka je ta slavnostni dogodek delila tudi na svojih družbenih omrežjih. Tako prelestna Alina, ki je izrezana podoba svoje mame, kot Alenka sta blesteli v črnih toaletah ter poželi val navdušenja med Alenkinimi sledilci, ki kar niso mogli prehvaliti njune lepote.

Alino so ob tej življenjski prelomnici spremljali tako brat in sestra ter mami Alenka in očka Jure Košir, prav tako pa se jim je pridružil tudi Alenkin novi partner s svojima otrokoma. Da so se vsi izjemno zabavali in preplesali noč, priča tudi ena od fotografij, ob kateri je Alenka zapisala, da še komaj gleda. Verjamemo, da ji glede na zdrav življenjski slog, ki ga vzdržuje tudi z Mercatorjevimi izdelki BioZone, kondicije zagotovo ne primanjkuje in da bo takšno utrujenost nedvomno z veseljem ponovila tudi, ko bo ta slovesni dogodek nastopil za hčerko Aniko in sina Jalna.