Alenka Košir razkrila svoj skrivni recept za vitko linijo

Alenka Košir razkrila svoj skrivni recept za vitko linijo (foto: Osebni arhiv) Osebni arhiv
9. 7. 2019

Alenka Košir je znana po svojem aktivnem življenjskem slogu.

Alenka Košir ves čas skrbi za svojo vitko linijo, pazi na zdrave obroke in poskrbi, da se vsak dan giba. Ne počiva pa niti na dopustu, kjer si rada privošči treninge v naravi, ki ji dajejo energijo za nove delovne izzive.

Te dni uživa na Malem Lošinju, kjer pa ne poležava na plaži ampak je ves čas aktivna. "Na kolo za zdravo telo, pa malo plavat, pa 10000 korakov in še kaj. Vsako gibanje pozitivno vpliva na vaše počutje in zdravje ... Izbora je toliko, da ni izgovorov pa, da ne bo pomote ... Tudi meni se velikokrat ne da, pa še vroče je ... Pa bi raje ležala na plaži, jedla čokolado, srkala osvežilno pijačo in brala knjigo ... Dnevno se bojujem z lastno lenobo in željo po nenehnem ugodju ... Ampak prisežem, na koncu mi ni nikoli žal ... Občutek je neprecenljiv," je na svojem Instagram profilu zapisala Alenka in objavila posnetek kolesarjenja.

Alenka tudi po treh porodih ostaja prava lepotica, ki se lahko pohvali z zavidanja vredno postavo. Njene obline ostajajo na mestu, leta treningov pa se ji še kako obrestujejo.