Alenka Košir se je tako razveselila svoje drugačne pričeske in priznala, za kaj je res pravi "antitalent"

Alenka Košir se je tako razveselila svoje drugačne pričeske in priznala, za kaj je res pravi "antitalent" (foto: Helena Kermelj) Helena Kermelj
1. 7. 2021

Marsikatera ima s kročenjem svojih las kar precejšnje težave, zato se z veseljem prepusti spretnim rokam frizerskih mojstrov.

Med take dame spada tudi Alenka Košir, ki je priznala, da je imela dve levi roki za delanje frizur. A to je zdaj že preteklost, saj se je naučila svoje lase krotiti kar sama! Ob prikupni sliki, na kateri jo lahko občudujemo z nakodranimi lasmi, je opisala, kako ji je to uspelo.

"Tolk sem ponosna na svoje kodrčke, da sem kr en selfi udarla," je zapisala Alenka. Celo življenje je imela dolge lase, vse, kar je obvladala, pa je bil čop in razpuščeni lasje. To sta bili edini frizuri, ki jih je lahko naredila sama. No, s kodri je bila večja težava, saj ji ni nič držalo in so bili v roku ene ure njeni lasje spet ravni.

"Malo sem pripisovala tudi temu, da so dolgi lasje težji in teža naredi svoje... Potem sem se postrigla in začela eksperimentirat... Dejansko sem si rekla, da moram probati in itak, da nič ne znam, če nikoli nič ne povadim," je razkrila Alenka in dodala, da je tudi pri delanju frizur tako kot povsod - velja princip "vaja dela mojstra."

Pogledala je precej tutorialov, ob tem pa pridno vadila. Zdaj si naredi lepo frizuro tudi sama, in sicer tako, da zdrži. Na koncu pa je vse skupaj tudi hitreje, kot obisk frizerja. Svojim sledilcem na družbenem omrežju je še obljubila, da bo enkrat posnela, kako preprosto je vse skupaj. "Kodre delam z likalnikom za lase, ki sem ga kupila pri frizerki. Ne vem, če likalnik kaj vpliva na to...meni se ne zdi, a moja frizerka pravi, da ful...no, tukaj bom kar njej verjela, ker je vseeno profi...," je še zapisala na koncu objave.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Alenka Košir (@vformizalenkokosir)

Priporočamo