Alenka Košir v črnih bikinkah takole vzbujala skomine, njena postava je res popolna!

Alenka Košir v črnih bikinkah takole vzbujala skomine, njena postava je res popolna! (foto: Helena Kermelj) Helena Kermelj
2. 9. 2021

Nekdanja manekenka je še dandanes tako postavna dama, da obrača glave, kjer koli se pojavi.

Še posebej na plaži, kjer Alenka Košir brez težav smukne v bikinke. Medtem ko se v našo deželo že počasi plazi jesen, je v Dalmaciji še vedno toplo - vreme je nadvse prijazno, Alenka pa je sklenila, da izkoristi še zadnje tople sončne žarke.

Po njenih objavah na družbenih omrežjih sodeč se je odpravila na priljubljen dalmatinski otok Vis, kjer se predaja morskim užitkom. Nabira si energijo, ki jo bo zagotovo potrebovala za nove poslovne podvige in obveznosti. Objavila je fotografijo, ki je marsikomu zavrtela glavo, saj je na njej v miniaturnih črnih kopalkah, v katerih njena postava lepo pride do izraza. Uživa na kamniti plaži, njeni sledilci pa niso mogli zadržati navdušenja in so jo na vso moč pohvalili.

Na njeni postavi se niti malo ne pozna, da ima tri otroke, ki so zagotovo nadvse ponosni na svojo lepo in delovno mamo. Sama je vedno dala do znanja, da bo otrokom - Alini, Aniki in Jalnu - stala ob strani na njihovih življenjskih poteh in jim bo v oporo.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Alenka Košir (@vformizalenkokosir)