Alenka Košir v kopalnici pokazala, kako je videti zgoraj brez in navdušeni boste

Alenka Košir v kopalnici pokazala, kako je videti zgoraj brez in navdušeni boste (foto: Helena Kermelj) Helena Kermelj
15. 12. 2021

No, seveda smo mislili, kako je Alenka Košir videti zgoraj brez ličil, da vam morda ne bi prišle na misel preveč poredne misli.

Alenka Košir ne skriva, da je s svojo kožo izjemno zadovoljna in da je podedovala odlično genetiko, zato z njo nima preveč dela, seveda pa jo skrbno neguje, da bi takšna tudi ostala in da bi ji kar čim dlje odlično služila.

"Moja koža je v zelo dobrem stanju, pa to ni samohvala ampak enostavno dejstvo. To ne pomeni, da je vedno bilo tako. V osnovi imam dobro genetiko, ki mi je dala relativno čvrsto in neobčutljivo kožo. Ampak preverjeno lahko povem, da tudi dobro genetiko lahko uničimo z neustreznim življenjskim stilom in neustrezno nego. Saj poznate rek: »Nisem v dobri koži!«, ki lepo ponazori to, da se na koži zrcali marsikaj iz vašega življenja in počutja. Z ustrezno nego ohranjamo kožo zdravo in ji pomagamo pri zaščiti pred zunanjimi vplivi: velike temperaturne spremembe, UV sevanje, veter, nizka zračna vlažnost," je zapisala Alenka in tako mnogim podala smernice, kako tudi same lahko čim bolj poskrbijo za svoj obraz, ob tem pa pokazala svoj nenaličen obraz, ki je enostavno sanjski.

Vsekakor je Alenka prava krasotica, ki tudi v zrelih letih kaže zares odlično formo.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Alenka Košir (@vformizalenkokosir)