Alenka Košir v obleki, ki res jemlje sapo, v njej je neverjetno mladostna

Alenka Košir v obleki, ki res jemlje sapo, v njej je neverjetno mladostna (foto: Igor Zaplatil) Igor Zaplatil
25. 6. 2020

Nekatere dame res znajo izbrati barvne kombinacije in modele oblačil, ki jim pristojijo kot uliti.

Med njimi je zagotovo Alenka Košir, predana mama treh otrok in navdušena vrtnarka, ki na svoji verandi goji rože in domačo zelenjavo.

A tokrat nam je pozornost  pritegnila njena obleka z nenavadnim vzorcem, ki ji izjemno lepo pristoji. Gre za lahko poletno obleko z dolgimi rokavi, ki je primerna za malce hladna jutra ali večere,  z modnim živalskim vzorcem v modri barvi, ki Alenki izjemno lepo pristoji.

Obleko krasi globok, a še vedno diskreten dekolte, ki lepo poudari Alenkino brezhibno postavo. Lepo ji pristojijo tudi krajši lasje s spetim frufrujem, saj taka pričeska izpostavi njen obraz.

Alenka ni razkrila, kje je kupila ta kos oblačila, ki si ga bo v omari zagotovo želela imeti marsikatera modna navdušenka. Njeni sledilci so jo na vso moč pohvalili, mi pa dodajamo: upravičeno!

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

🌸🌼🌸 Pravijo, da balkon ni pravi balkon, če na njem ni balkonskih cvetlic.🌼🌸🌼 Pa sem šla v akcijo in si kupila svoje čisto prve balkonske cvetlice s katerimi nimam izkušenj. Pa me sploh ne skrbi, da mi ne bi uspevale, ker imam top podporo. Za balkonske cvetlice je pomembno vse, kar je pomembno tudi za ostale rastline, ki jih gojimo v loncih ali koritih. 🌸Prvi korak: ustrezni visokokakovosten šotni substrat. Priporočali so mi COMPO SANA Substrat za balkon. Le-ta vsebuje vsa pomembna hranila in dodatke za optimalno rast rastlin. 🌸🌸Drugi korak: hranila, ki jih zagotovimo za rednim gnojenjem. Vedno se držim navodil, ki so zapisana na embalaži, kajti preveč gnojenja lahko rastlinam škodi. Z doziranjem ne boste imeli težav, če boste izbrali Compo tekoče gnojilo za balkonsko cvetje, ki ima pokrovček na katerem so natančne oznake za doziranje gnojila. Mimogrede, všeč mi je tudi to, da podjetje Compo skrbi za okolje saj je 90% njihove embalaže iz reciklirane plastike. 🌸🌸🌸Tretji korak: pa je moja klasika za popolnoma vse rastline, ki jih imam na terasi. Zaščita z organsko Frux zastirko, ki lepo prepušča vodo in hkrati zadržuje vlago, kar je v vročih poletnih mesecih še kako zelo pomembno. Hkrati pa še ščiti pred plevelom in »uravnava« temperaturo v koritih (pozimi pred ohlajanjem in poleti pred segrevanjem). p.s.: kdo ugane katere cvetlice sem si izbrala? #rozesozakon #metrob #compo #balkonskecvetlice @metrob.slovenia @compo_slovenija 👗 @majacloset

A post shared by Alenka Košir (@vformizalenkokosir) on