Alenka Košir z novo pričesko, ki si jo je ustvarila sama, a priznava, da jo je to utrudilo

Alenka Košir z novo pričesko, ki si jo je ustvarila sama, a priznava, da jo je to utrudilo (foto: Arhiv) Arhiv
12. 8. 2020

Že nekaj časa ima krajše lase, a tudi z njimi je kar nekaj dela, kot je sama ugotovila.

Alenka Košir se je že pred časom poslovila od svojih dolgih, ravnih rjavih las in si omislila novo pričesko, malce daljšega paža.

To je oblika frizure, ki je sicer zelo praktična, a treba ji je posvetiti kar nekaj pozornosti. Očitno so doslej pri Alenki za to skrbeli frizerji, zdaj pa se je sama lotila oblikovanja las.

"Počasi postajam profi za frizuro ... Jaz, ki sem si celo življenje delala samo čop......sicer sem še počasna in roke me noro bolijo, ko jih imam non stop v zraku...ampak, vaja dela mojstra," je Alenka zapisala ob sliki, na kateri jo lahko občudujemo s pričesko, ki si jo je sama naredila.

Za oblikovanje je verjetno uporabila okroglo krtačo, saj so lasje rahlo nakodrani. Vsaka, ki je že sama poskusila, kako je vihteti krtačo in sušilnik za lase, bo zagotovo pritrdila Alenki - res je, roke bolijo, saj gre za delo, ki ga sicer opravljajo profesionalci v frizerskih salonih. A za dober rezultat se je vredno potruditi, kar dobro ve tudi Alenka. In trud se ji je še kako obrestoval!