Alenka Medič razkrila preizkušen recept za boj proti prehladu

Alenka Medič razkrila preizkušen recept za boj proti prehladu (foto: Primož Predalič) Primož Predalič
7. 1. 2020

Televizijska voditeljica na TV3, Alenka Medič, pravi, da si enkrat za novo leto želi odpotovati v tople kraje, sploh ker je tu pri nas zima in je možnost za prehlade ter druge nevščenosti toliko večja.

Prav zaradi tega Alenka Medič prve januarske dni rada preživi v termah, smučanju pa tudi ne bi rekla ne. "Sicer smučala in bordala nisem že dolgo, vendar se bom na smučišča še vrnila. Januarja imamo že rezerviranih nekaj dni na morju, bliža pa se tudi moj rojstni dan, zato je v zimskem obdobju vedno pestro," pripoveduje televizijska vodoiteljica, ki pa v tem času precej skrbi za svoje telo, sploh ker se boji prehladov.

"Med zimskim časom poskušam vedno največ narediti na preventivi pred prehladi, piti dosti vode, vitaminov in gibanja. Ob približevanju prehlada pa se oborožim z liposomskim vitaminom C, kakšen domač med in čaji ter dosti sadja in zelenjave. Zaenkrat uspešno preizkušen recept," je na kratko strnila Medičeva, ki je sicer avtorica oddaje Super reševalci na TV3.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

So let’s see, what 2020 will bring me 🤩 #newyear #newthings #newpeople #newevents #newfriends #newme #newplaces #newexperiences #2020 📸 credits: @varishana 🥰

A post shared by Alenka Medič (@alenka.medic) on