Alenka Mirt: Poroka bo na poletni večer!

Alenka in Kamenko ... (foto: Sašo Radej, osebni arhiv) Sašo Radej, osebni arhiv
Vir: Nova
11. 4. 2016

Avtorica, novinarka, nekdanja urednica in voditeljica Vizite v poročilih 24 ur na Pop TV Alenka Mirt že nekaj časa živi za svoje sanje. Vsi tisti, ki jo poznajo, že vedo, da je končno našla svoj mir in srečo, s partnerjem Kamenkom se bosta zdaj tudi poročila.

... se bosta poročila na poletni večer.
Srečni par

Alenka svojim prijateljem in sledilcem na družbenih omrežjih počasi razkriva skrivnosti in ena izmed njih je tudi poroka.

"O, zelo ponosna sem, da bom postala Kamenkova žena. Ljubezen, ki jo imava, vse, kar sva prestala, in vse, kar sva skupaj postala, je vodilo v ta korak, ki se ga oba zelo veseliva. Skupaj z najinimi otroki, vsak imava po dva iz prvega zakona, smo prava razširjena družina, zelo smo povezani in ni lepšega kot dejstvo, da se vsi veselijo poroke. Se mi včasih zdi, da je to kar kičasto lepo," nam je priznala. Glede na to, da bo zdaj stopila že drugič pred oltar, lahko reče, da je veliko bolj izkušena glede partnerskega odnosa. "V bistvu me je zakon, v katerem sem bila, veliko naučil in me utrdil v prepričanju, da se je treba za zvezo truditi, vanjo vlagati in se prilagajati. Dobro sva podkovana v tem, kje gre lahko narobe in kako hitro se lahko to zgodi. Spoštljiva in hvaležna sva za to, da sva se našla in da nama je uspelo v tem norem svetu, tem norem tempu, ohraniti veliko ljubezen in si jo želeti tudi simbolno povezati." Zelo dobro pa so novico o poroki sprejeli tudi njuni otroci. Alenkini hčerki (Neli, ki je že gimnazijka, in Lina, ki obiskuje osnovno šolo) se že tega trenutka zelo veselita. "Pravita, da nima veliko otrok priložnosti biti na poroki svoje mame. Krasni punci sta. Obe pomagata pri izboru poročnih reči, Lina bo skupaj s Kamenkovo Taro nosilka prstanov, zato smo že nabavile blazinice in seveda lepi oblekici. Lepo je. Me včasih kar stisne pri srcu, kako čudovito je, da lahko ta dan delim s svojimi otroki." Alenka nam je še razkrila tudi nekaj detajlov glede poroke. "Midva se bova poročila na morju, kakor sva si želela, ob nama pa bo najina družina in prijatelji. Srečna sva, da imava prijatelje, ki so se iskreno razveselili najinega vabila in bodo z veseljem prišli. Poroka bo na poletni večer, tako da bova res imela pravo poletno noč."

MIMA

Priporočamo