Alenka Oldroyd: Osem let že čaka, da bo babica

Vir: Lea
19. 11. 2009

Alenka Oldroyd je na prvem mestu mama treh otrok, potem nekdanja radijka, inštruktorica joge in najbolj nasmejana voditeljica vremena na Pop TV, ki daje občutek, da bo vsak dan sonce.

»Ja, jaz že osem let čakam, da bom babica, potem sem se vmes malo ohladila in spet ogrela. Končno me je Ana postavila na realna tla, da so zdaj drugi časi in da se otrok ne rojeva tako zgodaj kot včasih. Če bi se jaz še enkrat odločala za otroke, bi se spet tako odločila. Otroke je treba imeti mlad, dokler imaš energijo, saj dokler si mlad, se ti vse da, dokler si prvi med enakimi, da ni take razlike. Svojih otrok v nič ne silim, ko se bodo odločili, se bodo, lepo čakam, predolgo pa res ne bom. Mogoče bova s Thomasom kam odpeketala, potem pa bodo hoteli imeti babico«, nam je o čakanju povedala Alenka.

Ima pa tudi novega življenjskega sopotnika Thomasa, ki ga je zvabila iz Amerike v Slovenijo: »Skoraj ne je kap zadela, ko je Thomas neki dan poklical in rekel, da se je odločil, da prihaja in da ima enosmerno vozovnico. Takrat sem si mislila, da gre za šalo in da je pravi šaljivec. Potem sem povedala doma in prijateljicam in so se vsi delali norca, nihče mi ni verjel. Čakala sem ga z rožo na brniškem letališču ... Midva sva, kot da bi se poznala že 100 let. Zdaj je tu, otroci so ga popolnoma sprejeli. Prvih 14 dni bivanja je po hiši hodil z izvijačem in odpravil vse pomanjkljivosti.«

Priporočamo