Alenka Oldroyd se vrača na TV zaslone

Alenka Oldroyd - Reza (foto: Polona Pirc) Polona Pirc
11. 7. 2014

Na televizijske zaslone se vrača legendarna napovedovalka vremena Alenka Oldroyd Reza.

Alenka se bo pridružila ekipi informativne oddaje Danes na Planet TV in bo ob četrtkih vodila vremensko napoved v oddaji Danes. Gledalci jo bodo lahko prvič videli že v četrtek, 17. julija, ob 19. uri.

Reza bo tako gledalcem vsak četrtek napovedala, kakšno vreme jih čaka konec tedna, upamo, da čim večkrat lepo, predvsem pa letnemu času primerno. Seveda pa bo vremensko napoved popestrila z nasveti za kmetovanje, saj je tudi sama v zadnjem času našla novo strast na njivah in v česnu.

"Zabavno se bo po toliko letih vrniti na televizijo. Ko me je poklical Bojan Traven, nisem veliko razmišljala, lahko bi rekla, da sem prišla, videla in zmagala," se je pošalila Alenka in dodala: "Bojan je rekel, da vidi, da z bobna še znam brati in da sva dogovorjena, da pa naj vsak četrtek pridem z dobrimi nasveti za gledalce."

Alenko so slovenski televizijski gledalci spoznali kot vremenarko na POP TV, ko jo je ljubezen odpeljala na Havaje, pa se je temu delu odpovedala. Alenka zdaj živi v Sloveniji, dela na radiu Hit in je tik pred izidom knjige o česnu.