Alenka Ružič Jovović odprla svoj hladilnik, v njem pa je polno takšne hrane, prizor, ki ga morate videti

10. 7. 2024
Deli
Alenka Ružič Jovović odprla svoj hladilnik, v njem pa je polno takšne hrane, prizor, ki ga morate videti (foto: Instagram Alenka Kosir)
Instagram Alenka Kosir

Alenka Ružič Jovović ima vedno dobro založen hladilnik.

Alenka Ružič Jovović že leta za svoje telo zares dobro skrbi in ne skriva, da je prehrana pri njej zares pomembna in o tem večkrat govori tudi nas svojem Instagram profilu. "Uravnotežena prehrana je osnova za dobro delujoč imunski sistem. Hrana ni samo energija, ki jo morate zaužiti, da lahko funkcionirate. S hrano morate zaužiti tudi vse hranilne snovi s katerimi se telo obnavlja. Tukaj ima glavno besedo zadosten vnos beljakovin, ki so gradniki telesa. Jejte sezonsko zelenjavo (repa, zelje, radič, fižol, leča...). Sadje je sladica. Naj bo v vaši prehrani dovolj vlaknin in dovolj dobrih maščob, s poudarkom na esencialnih maščobnih kislinah - omega 3, 6, 9 … le-te dobite v ribah, oreščkih, rumenjaku, avokadu, oljih različnih semen (laneno, boragovo, svetlinovo …)," je že pred časom zapisala Alenka, ki prav gotovo velja za eno izmed najbolj znanih trenerk pri nas.

Alenka pa vsak vikend poskrbi, da svoj hladilnik do vrha napolni in že vse pripravi za dnevne obroke, da kasneje med tednom ne izgublja dragocenega časa in ima kosilo kuhano v res kratkem času, obenem pa s tem poskrbi, da so obroki zdravi in uravnoteženi in da točno ve, kaj poje in kaj se znajde na njenem krožniku.

Alenka Ružič Jovović je pokazala, da doma prav gotovo ne bodo lačni.

Alenka Ružič Jovović je pokazala, da doma prav gotovo ne bodo lačni.

Alenka Ružič Jovović/Instagram

Pred časom je tako s svojimi sledilci na Instagramu delila vsebino svojega hladilnika, ki je bil res do vrha založen in mnogi so bili navdušeni, da je Alenka tako zelo disciplinirana in da tako zelo lepo skrbi za svoje telo. "A, če smo pripravljeni na nori teden? Jaz sem," je Alenka zapisala na svojem Instagramu in zares je ob tako zloženem hladilniku nič ne more presenetiti.

Seveda pa Alenka dneva ne preživi brez gibanja in to se ji prav gotovo obrestuje, saj je na pragu 50. rojstnega dneva videti naravnost odlično in mnogim se zdi, da je videti vsaj 15 let mlajša. "Gibanje, gibanje, gibanje … če je le možno na svežem zraku, tudi pri minusu, tudi v dežju, snegu in vetru, da se predihate in poskrbite za srčno/žilni sistem … ne pozabite na vadbo s katero skrbite za mišično maso in na ostale gibalne sposobnosti: gibljivost/ravnotežje/preciznost/orientacija/koordinacija, ki vplivajo na vašo mobilnost in funkcionalnost telesa," je že pred časom povedala na svojem Instagramu in pri tem prav gotovo mnogm dala misliti.

Preberite še:

Konec ljubezeni: Je mogoče, da se ločuje tudi ta zelo znani par? To je vse kar vemo!

Novo na Metroplay: David Amaro o spreminjanju skozi leta in trenutkih, ki mu pomenijo največ | Ob skodelici kave