Alenka Tetičkovič: Rekorderka se pripravlja na nov podvig

Vir: Lea
26. 1. 2011

Ta hip najuspešnejša gledališka predstava pri nas je nedvomno Čas za spermembo, ki jo Branko Đurić Đuro in Alenka Tetičkovič igrata že več kot osem let. Čeprav sta imela že nešteto ponovitev, Alenka pravi, da ji ni z Đurom na odru prav nikoli dolgčas.

Glede na to, da Alenka hkrati nastopa v več predstavah, vedno s seboj vzame besedilo, da ga lahko pred nastopom ponovi. Zanimivo je, da to velja tudi za Čas za spermembo, pa čeprav je predstavo že velikokrat odigrala.

“Poleg kozmetike s seboj vedno nosim scenarij za predstavo Čas za spermembo, čeprav smo jo odigrali petstokrat. Besedila največkrat ne potrebujem, a se počutim nelagodno, če ga nimam s seboj,” pravi Alenka, ki se veseli tudi novih predstav. Tako se zdaj pripravlja na vlogo v predstavi Slovenija ima avdicijo, ki je parodija na naše izbore različnih talentov.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri