Alenka Tetičkovič pri 43 ponovno postala mama

Že takrat je povedala, da bi bilo lepo, če bi se hčerki pridružil še kakšen bratec ali sestrica, čeprav se v praksi še ni ‘posvečala’ temu. (foto: Helena Kermelj) Helena Kermelj
Vir: Story
13. 8. 2015

Igralka Alenka Tetičkovič je presrečna, saj je prejšnji teden na svet prijokal njen drugi otrok. Hčerki Toji se je tako pridružil bratec Taj, katerega ime je prav tako posrečena izpeljanka srčnih povezav družinice.

Hčerka Toja je svoje prekrasno ime dobila po inicialkah svojih staršev (Tetičkovič, Oman, Jure, Alenka), medtem ko je mali Taj dobil ime iz povezave 'Toja, Alenka, Jure'.

Fantek se je rodil 1. avgusta v ljubljanski porodnišnici, dobili pa smo tudi informacijo, da je ob rojstvu tehtal 2890 g. Družina je presrečna, Toja pa tako od zdaj naprej ni več edinka in uresničila se ji je velika želja, da bi nekoč postala sestrica.

Alenka nam je januarja 2011 zaupala, da so otroci naše največje bogastvo ter da se Toji vsak dan bolj pozna, da je edinka. Že takrat je izrazila željo, da bi bilo lepo, če bi se hčerki pridružil še kakšen bratec ali sestrica, čeprav se v praksi še ni 'posvečala' temu.

Tako kot večina ljudi sta tudi Alenka in njen partner Jure na več kot deset let dolgi skupni poti prestala nekaj konfliktov, a na koncu očitno ponovno vzpostavila trdno ljubezensko vez, ki sta jo zdaj nadgradila z rojstvom sina.

Pred časom nam je Alenka v intervjuju zaupala, da nikoli ne obžaluje rojstva hčerke Toje, saj si življenja brez nje sploh ne predstavlja. "To je del mene in moje zgodbe. Kako se bo zgodba razvila, ne vem. Morda se bova tudi z Juretom nekoč odlično razumela. Jureta ne morem sovražiti, saj imava skupaj otroka, ki naju veže in uči," je takrat iskreno povedala igralka.

Pri 43 letih je tako znova postala mama, kar jo je navdalo z velikim veseljem in novo energijo, še posebej, ker je menda zanosila nenačrtovano.

Napisala Manja Plešnar
Fotografije Helena Kermelj

Story

Brali ste prispevek, ki je povzet po članku iz revije

Story32/2015

Naročite se na revijo Story:

01 3000 780 izpolnite spletno naročilnico

Ne spreglejte, revija je lahko tudi lepo darilo.
Podarite naročnino svojim najbližjim.


Nova Story že v prodaji

Story 32/2015

Story 32/2015, od 06. 08. 2015