Aleš Čepin in Rajko Hrvatič: Premamil ju je navtični luksuz!

Vir: Lea
20. 5. 2012

Rajko Hrvatič se je po domnevni ljubezenski aferi, o kateri so poročali prav vsi slovenski mediji, svojo zgodbo pa je ekskluzivno pred mesecem dni zaupal reviji Nova, za nekaj časa popolnoma umaknil iz javnosti in se pred pravim poletjem posvetil izključno brezstresnemu športanju za dobro počutje, in sicer v okolici domačega kraja.

Od nekdaj ljubitelj lepega

A glej ga, zlomka, tradicionalna mednarodna razstava razkošnih plovil Internautica je tudi Hrvatiča, ki velja za velikega ljubitelja prestižnih jaht, premamila, da si je prišel na sončen, že skoraj poletni dan, pogledat navtične novosti.

Rajko že od nekdaj ni samo ljubitelj dragih luksuznih avtomobilov, ampak poleti obožuje predvsem svojo jahto znamke Dominator, s katero pogosto odpluje na odprto morje ali proti hrvaški obali, daleč stran od medijskih luči in neželenih pogledov.

Tokrat ga je naše ostro novinarsko oko najprej opazilo v portoroški marini, kjer so parkirana razkošna plovila uglednih poslovnežev in gospodarstvenikov z vseh vetrov, in sicer na njegovi prestižni jahti z imenom La Gioia, znamke Dominator. Opazili smo, da je poslovnež pred prihodom na Internautico na krovu svoje jahte imel pomemben telefonski pogovor, saj je glasno in razburjeno govoril in ob tem pošteno 'rogovilil' z rokami.

Nato si je Rajko nadvse sproščeno ogledal še navtični sejem na odprtem, kjer se je s svojo ožjo družbo, temnolasim prijateljem in njegovo svetlolasko, ustavil pri razstavljenih plovilih MennYacht Groupa, natančneje pri rabljenem modelu luksuzne jahte Ferretti 550, katere prodajna cena je obilnih 695.000 evrov. Ni nam sicer uspelo izvedeti, ali se Hrvatič res zanima za nakup novega plovila za svojo družino ali ga je zgolj premamil luksuz oziroma natančen ogled teh novodobnih in vrhunsko opremljenih jaht, ki so pravi mali gradovi na morju.

Luksuzen navtični nakup?!

Aleš Čepin pa bo, po fotografijah sodeč, s partnerico Matejo Malnar sanjsko poletje preživel na novi jahti. Po ogledu vsega razstavljenega sta si namreč še posebej skrbno ogledala eno od prestižnih Elanovih plovil na elitnem delu predstavitve navtičnega sejma.

Opazili smo, da je morska lepotica oziroma estetsko in tehnološko dovršena zverina na morju Aleša v trenutku zasvojila, če ne že postala takoj njegova morska ljubezen, saj sta si jo z Matejo ogledala z vseh strani, kljub vrtoglavi ceni 375.000 evrov. Na lastne oči sta se prepričala tudi, kako je videti plovilo tudi v notranjosti.

Naše oko je poletno razpoložen medijski parček ujelo z varne razdalje na plovilu in ob njem, kjer sta kar lep čas kramljala o lepoti in prostornosti plovila. Po končanem ogledu se je Aleš odpravil v poseben del šotora, kjer se je pozanimal o vsej opremi ter dodatnih navtičnih zadevah Elanove lepotice ter s tem nekako nakazal, da je morda res resen kupec in bodoči lastnik plovila.

Ni kaj, očitno se pri razgibani družini Čepin v letošnjem poletju obeta nova razkošna igračka.

Priporočamo