Aleš Čepin & Mateja Malnar: Na robu bankrota!

Vir: Lea
17. 3. 2010

Čeprav se je podjetnik Aleš Čepin, ki je sprva imel le podjetje za prodajo avtomobilov Paleste, potem pa je na svoj ‘seznam’ dodal še televizijo Paprika, v javnosti predstavljal, kot da ima na zalogi milijone evrov, pa se je zdaj izkazalo, da to še zdaleč ni res.

Izvedeli smo, da Alešu posel le ne cveti tako, kot je kazalo še lani, ko se je ločil od svoje žene Urške. In ker pravijo, da ko si do glave v dreku, ne povesi glave, se je odločil za razprodajo svojih materialnih dobrin. Že več kot pol leta je na nekem portalu za prodajo avtomobilov njegov ferrari, za katerega Aleš hoče okoli 170 tisoč evrov, prodaja se tudi luksuzna jahta, na kateri so ga paparaci že dvakrat ujeli popolnoma golega – enkrat z bivšo ženo Urško, enkrat pa z neznano črnolasko – prav tako pa se prodaja tudi hiša Aleševega očeta. Hoče poravnati dolgove TV Paprika?

“Med drugim tudi,” je s povešeno glavo povedala Mateja Malnar, ki je najbrž mislila, da je pri Čepinu odkrila zlato jamo, resnica pa je, da nimata niti toliko denarja, da bi pozimi vzdrževala notranji bazen v Aleševi hiši, zato ga nimata niti napolnjenega z vodo.