Aleš Čepin: Njegova bivša je naravna lepotica!

Vir: Nova
27. 6. 2012

Hčerka podjetnika in menedžerja Aleša Čepina Manca je letos končala osnovno šolo, na valeto pa je seveda prišla tudi njena mami Darja. Razkrivamo žensko, ki je Čepinu rodila prva dva otroka!

Leta se je v medijih ugibalo, kako je videti ženska, ki je Alešu Čepinu rodila otroka, sina Nika in hčerko Manco. Sploh so bila ugibanja še večja zato, ker njegova bivša žena Urška nikoli ni skrivala, da ji je Aleš plačal joške, ustnice pa si je po ločitvi plačala sama.

»Kakšna mora biti šele njegova prva partnerica, če je noče pokazati?!« so bila zlobna namigovanja, a zdaj je tega konec. Razkrivamo: Čepinova prva partnerica Darja Lorbek, s katero ni bil nikoli poročen, je narav­na lepotica! Vsi se strinjajo, da je mamica 15-letne Mance in 16-letnega Nika videti vrhunsko in svojih let niti od daleč ne kaže. Dobro se razume s svojima otrokoma, poleg tega pa je lep odnos vzpostavila tudi z Aleševo sedanjo punco Matejo Malnar.

Na naše uredništvo smo namreč dobili fotografijo družine Čepin z Mančine valete, ki je bila v Festivalni dvorani, z nje pa se poleg Mance, Aleša in Nika smehljata tudi Mateja in Darja.

Sicer pa je Aleš zelo ponosen na svojo hčerko, ki septembra odhaja na Srednjo turistično šolo. »V šoli je bila zadovoljivo pridna, pa tudi sicer ima delovne navade. Rada kuha in pospravlja in mislim, da bi si tako hčerko želel vsak očka,« je povedal razneženi Čepin.

Priporočamo