Aleš Čepin zasačen s Saro!

Vir: Nova
27. 7. 2009

Isti paparac, kot je lani ujel Aleša Čepina in takrat še njegovo ženo Urško, je bil spet na lovu. Isti tip, isti kurac, isti gliser, na njem pa ne Urška ne nova punca Mateja Malnar, temveč gola črnolaska. No, z Urško ima zagotovo nekaj skupnega: umetne joške. Jih je tudi njej plačal Aleš?!

Lani sta se pod ameriško zastavo gola razkazovala Aleš in Urška in bilo je kaj videti! Na otoku Levan blizu Pulja sta čisto brezsramno razkazovala svoje obline – tudi Aleš, ki ga je po objavi zmotil predvsem njegov velik trebuh in na katerem je od takrat še kako delal, da bi ga lepše izoblikoval. Ali mu je uspelo, presodite sami na najnovejših fotografijah.

Razkazoval premoženje

Čeprav bi pričakovali, da bo z njim na gliserju nova punca Mateja Malnar, ki se je, mimogrede, že pred tedni preselila k Alešu v hišo, pa je očitno blondinko pustil doma. Na hrvaškem morju, natančneje spet v Pulju, je bila ob njem črnolaska, ki pa ni tako neznana.

Z njo so ga srečevali že na različnih prireditvah in gostilnah po Ljubljani, očitno pa mu je nova voditeljica, ki jo je na TV Paprika zaposlil prav on, še kako prirasla k srcu. To je Sara, ki je v oddaji Glasbene želje zamenjala prav njegovo bivšo ženo Urško.

Čeprav se je Alešu na gliserju, ki mu je dodal še hrvaško zastavo, pridružila v družbi dveh gospodov, očitno Aleševih prijateljev, pa ni bila čisto nič sramežljiva. No, konkretno: ne on ne ona, medtem ko sta se druga dva gospoda skrivala pod streho pred soncem in radovednimi pogledi.

Sara in Aleš pa sta odvrgla kopalke in zaplavala v hrvaškem morju – seveda vsak zase. Očitno je Aleš Čepin še kako zanimiv za paparace, zdaj čakamo le še, da ju v isti obleki ujamemo z Matejo.

Marjanca Scheicher