Aleš Hrvatin dokazal: Kjer je volja, tam je pot!

Aleš Hrvatin dokazal: Kjer je volja, tam je pot! (foto: Igor Zaplatil) Igor Zaplatil
4. 1. 2018

Izpadli tekmovalec šova The Biggest Loser Slovenija je na Facebooku podelil fotoalbum z utrinki iz leta 2017. Vse, kar lahko rečemo, je, bravo, Aleš!

Pregled je pričel s točno eno leto starim 'selfijem', takrat je Aleš imel več kot 220 kilogramov. Nad svojo težo je tudi sam obnemel, zato se je odločil, da s hujšanjem začne sam. Sprva je zmanjšal količino zaužite hrane, saj se gibati ni mogel. Zavedal se je, da je njegovo zdravje resno ogroženo in da je sprememba načina življenja nujna.

Do oktobra mu je uspelo izgubiti skoraj 30 kilogramov, v šov The Biggest Loser je tako vstopil z nekaj manj kot 200 kilogrami.

Šov je zapustil po slabih dveh mesecih in takrat je njegova teža znašala 158 kilogramov. Ko se je vrnil domov, je sicer nekaj kilogramov spet pridobil, a se ni predal in nadaljeval z zdravim načinom življenja. V domačem kraju se sedaj poti s pomočjo trenerke Maje Ujčič in Aleš je vse bližje zastavljenemu cilju – želi si izgubiti 100 kilogramov.

Fotozgodbo leta 2017 je zaključil s fotogradijo tehtnice, ki prikazuje njegovo težo konec decembra, in videti je, da se Aleševo trdo delo obrestuje.

Oglasili so se tudi številni Alešovi prijatelji, ki so mu množično čestitali: "Nikoli ne odnehaj, Aleš! V čast mi je, da te poznam! Samo tako naprej," so zapisali.

Priporočamo