Aleš Hrvatin in Maja Cimermanič: Kilogramov je vse manj!

Aleš Hrvatin in Maja Cimermanič: Kilogramov je vse manj! (foto: Osebni arhiv) Osebni arhiv
Vir: Lady
7. 3. 2018

Po končani prvi sezoni šova The Biggest Loser Slovenija, kjer je slavil Bojan Papež, tekmovalca Maja Cimermančič in Aleš Hrvatin ne počivata, ampak pridno vztrajata pri hujšanju.

Aleš, ki prihaja iz kraja Kuteževo pri Ilirski Bistrici in si želi tehtati pod sto kilogramov, je od začetka hujšanja izgubil že neverjetnih 83 kilogramov, njegova sotekmovalka Maja pa 32. Sanje po vitkejši postavi se obema počasi uresničujejo, še več maščob pa se bo stopilo ob njunem skupnem projektu.

Prijateljstvo ju je pripeljalo do osebnega trenerja Tiborja Fit-Bor Pranjiča. Nekdanja tekmovalca sodelujeta pri projektu #motivirajme, kjer med drugim snemajo brezplačne videovadbe skupaj z Majo Psič Alessio, ki v tem programu sodeluje od oktobra in je tudi izgubila že 30 kilogramov.

"Začeli smo tudi našo Facebook skupino #aktivirajse, kjer članom ponujamo brezplačno podporo, prikazujemo naše vsakdanje dogodke in jih skupaj aktiviramo z željo, da izpolnimo svoje cilje. S to podporno skupino bi radi dodali človeško pomoč, ki je sam video ne ponuja. Čim več ljudem želimo pomagati, da pridejo do prave motivacije za izgubo kilogramov in zaživijo polno življenje," sta nam zaupala Aleš in Maja, ki vse skupaj vabita, da spremljajo njihov napredek na družbenem omrežju. 

 

Priporočamo