Aleš Hrvatin: Z 223 kg na 158 kg!

Aleš Hrvatin: Z 223 kg na 158 kg! (foto: Igor Zaplatil) Igor Zaplatil
Vir: Lady
13. 12. 2017

Aleš Hrvatin prihaja iz kraja Kuteževo pri Ilirski Bistrici. Z ženo živita v hiši, kar je Alešu pred letom dni prišlo še kako prav.

"Proti koncu prejšnjega leta sem imel veliko zdravstvenih težav, povezanih s svojo telesno težo. Sklepi so me tako močno boleli, da se skoraj nisem mogel več gibati. Da sem se povzpel po stopnicah v sobo, sem potreboval pet minut!" Njegova telesna teža je takrat znašala neverjetnih 223 kilogramov, kar je občutno preveč, kljub njegovi telesni višini 185 cm. V resničnostni šov The Biggest Loser Slovenija sta se prijavila skupaj z ženo Anjo. V hišo je Aleš odšel sam, saj ženi delovne obveznosti niso dovoljevale udeležbe. Aleš je imel srečo, da se je lahko z delodajalcem dogovoril za začasno zapustitev delovnega mesta.

Utesnjenost je minila v dveh tednih

Ob vstopu v hišo je njegova teža znašala dobrih 194 kilogramov, saj je že sam prej izgubil 29 kilogramov. Na začetku bivanja v hiši je potreboval nekaj časa, da se je prilagodil. "Sem bolj zadržane narave, zato sem potreboval nekaj časa, da sem navezal stike s preostalimi tekmovalci šova." Po 14 dneh bivanja v hiši je utesnjenost minila in je navezal stike. Najbolje se je ujel z Majo Cimermančič." Ob izstopu je njegova teža znašala 158 kilogramov. Pravi, da se počuti kot prerojen, in je vidno zadovoljen z dosedanjo izgubo odvečnih kilogramov.

Besedilo: Aleš-Rod // Foto: Igor Zaplatil, arhiv Planet TV

Priporočamo