Aleš in Tanja (Bitka parov) sta zaročena!

Aleš in Tanja (Bitka parov) sta zaročena! (foto: Pop tv) Pop tv
13. 5. 2016

Naši sumi so se upravičili. V Bitki parov je vse prisotne presenetila čisto prava televizijska zaroka. Aleš je za roko zaprosil Tanjo.

Tole pa nam je še povedal Aleš!

Zakaj ste se odločili za zaroko v oddaji?

Za zaroko v oddaji sem se odločil iz treh razlogov. Prvo zato, ker sem začutil tako povezanost med nama, da ni bilo več nobenih dvomov. Drugo zato, ker vem, da si je Tanja, ko sva se spoznala, želela velike in posebne poroke. Do danes je ta pogled premaknila bližje mojemu, ki preferira intimno poroko na kaki plaži rajskega otoka. V zameno sem se odločil izkoristiti priložnost in poskrbel, da je vsaj zaprositev nekaj posebnega in nepozabnega. Tretje pa tudi zato, da gledalcem pokažem in dokažem, da zame nista najbolj pomembna denar in materialne dobrine, temveč ljubezen in odnosi.

Si imel to v načrtu ves čas ali si se odločil tam?

O tem sem začel razmisljati, ko sva bila že notri, kakšnih 10 dni pred eliminacijsko oddajo. Zatrdno pa sem se pa odločil na dan eliminacije, ker sem vedel, da greva domov, česar sem se tudi zelo veselil, in sem želel izkoristiti tisto minuto samo za naju in ne za prepričevanje ostalih, da ostaneva notri. Najini razlogi in cilji za prijavo v oddajo so bili tako ali tako ze večkratno izpolnjeni.

Si imel prstan s seboj ali si ga kupil v času snemanja na Hrvaškem?

Moj prvotni plan je bil, da si za samo dejanje sposodim poročni prstan od Bojane, takoj ko pa prideva domov, pa sem ji nameraval kupiti pravega. Ker pa sem seveda moral svoj načrt deliti z nekaterimi skrbno izbranimi člani produkcijske ekipe, so mi potem oni prijazno priskočili na pomoč in mi priskrbeli prstan, ki se je na koncu izkazal za njihovo darilo nama, saj so končno spoznali, da sva celo oddajo govorila resnico in da je najina ljubezen močnejsa od glavne nagrade.