Aleš Lisac: Postani stand up komik leta

Vir: Nova
15. 2. 2011

Slovenski marketinški guru je pred prvim predizborom dejal: »Predaval sem že na tisoče podjetnikom, in kar se nastopa pred množico tiče, ni težav. Težava je nasmejati to množico.«

Tudi ta po­dvig se je Alešu posrečil – predvsem s šalami na račun slovenskega zdravstva in zakonskega življenja, ravno na dan nastopa je z ženo praznoval obletnico poroke –, saj je prepričal žirijo, da mu je podelila vstopnico za finale.

Mojster Lisac je hkrati prebral veliko knjig v zvezi s stand up komedijo in poslušal številne znane komike, zato številni že komaj čakajo, kaj bo v velikem finalu ušpičil sicer odličen predavatelj in podjetnik.

Ne pozabi! bitka za nove, sveže obraze se nadaljuje

Pravila igre:
1. Najprej klik in 'lajk' na spletni strani www.facebook.com/StandUpKomikLeta.

2. Posnemi svoj dveminutni nastop. Lahko s čimerkoli, samo da vključuje pojem snemanja v sliki in zvoku.

3. Video naloži na portal YouTube, njegovo povezavo pa objavi na zidu uradne Facebookove strani Stand up komik leta.

Vse je treba narediti najpozneje do vključno 20. februarja 2011 do 24. ure. Posnetek z največ 'lajki' na Facebooku avtomatsko potuje v polfinale, preostalih devet kandidatov pa bo izbrala žirija.

Drugi polfinalni izbor bo v četrtek, 3. marca, v BTC-jevi Areni Play&Party, kjer bo atmosfera zagotovo še bolj vroča, kot je bila v prvem polfinalnem večeru. Vstopnice za veliki finale SUKL v organizaciji Koloseja ter Špas Teatra pa bodo znova namenjene le trem od vseh desetih, ki bodo skupaj z gostiteljem Vidom Valičem stali na odru Arene Play&Party.