Aleš & Marjetka: Burna romanca

4. 4. 2010 | Vir: Story
Deli
Ljubezen sta sprva skrivala pred očmi javnosti.

Aleš Vovk - Raay in Marjetka Jurkovnik, vodilna člana skupine Tangels, se bosta poročila na enega od aprilskih petkov. Skupaj sta že šest let, celih pet let, kar je mimogrede petino svojih življenj, pa sta ljubezen skrivala pred očmi javnosti.

Odgovor na vprašanje, zakaj sta skrivala ljubezen, nam je podal Raay: »Predstavljal sem si, da če smo skupina (Turbo Angels, op. p.), v kateri dekleti predstavljata neki strasten faktor, seks simbol, potem na naše nastope ogromno moških pride poslušat z očmi. In zato sem si rekel, da bi se verjetno počutili nelagodno, če bi vedeli, da Marjetkin fant zraven nje skače na odru. Želel sem, da bi bili obe (z Mašo, op. p.) enako atraktivni.«

Zaupala pa sta nam tudi, kako je bilo, ko sta se poleti 2008 razšla za 14 dni. »Vse skupaj se je začelo kuhati že aprila, maja, vrhunec pa je bil dosežen, ko se je Marjetka na polno učila za zadnje izpite. Jaz sem imel takrat okoli 115 kilogramov, nič se mi ni ljubilo, gledal sem televizijo in se smejal nekim komedijam. Ona pa se je morala učiti in seveda ji je šlo to zelo na živce. Vse skupaj je pripeljalo do točke, ko mi je rekla, da je čas, da v odnosu nekaj spremeniva. To je bil zame šok,« pripoveduje Aleš.

Kmalu se je izkazalo, da res potrebujeta malo odmora. Raay je odšel na dopust, sam, s starši, Marjetka pa je ostala doma. In hitro sta se začela pogrešati.

Novo na Metroplay: "Nujno se je bilo potrebno raziti, da sva se potem znova srečali." | Miša Molk in Ula Furlan