Aleš Uranjek: Pljuval po Jadranki

3. 5. 2012

»Zelo dobro, super se razumemo, krasni osebi sta, prijetno mi je delati z njima. Dobil sem nova prijatelja ...« je o kolegih žirantih za revijo Story povedal Aleš Uranjek iz X Factorja. Zanimivo pa je, da je nekoč o Jadranki Juras govoril povsem drugače ...

Splošno znano dejstvo: časi se spreminjajo, spreminjajo se tudi mnenja. Še zlasti je k menjavi mnenj očitno nagnjen Aleš Uranjek.

Bobnar in menedžer je v času, ko je sodeloval s skupino Tabu, imel veliko pripomb glede Jadranke, ki je takrat hodila s članom te skupine Primožem Štormanom. Po naših informacijah naj bi Aleš (pa tudi kateri drug od članov skupine Šank Rock, v kateri je takrat igral bobne) Jadranki zameril kup stvari. Menda mu je šlo še najbolj v nos, da je vegetarijanka.

Takrat zdravo prehranjevanje pač še ni bilo tako priljubljeno, kot je danes, Jadranka pa je bila ena prvih, ki so o tem javno govorili. Takrat tudi Aleš še ni bil tako pazljiv, saj še ni imel težav s putiko, ki mu jo je prineslo prav hedonistično rokersko življenje. Zdaj je mnenje o vegetarijanstvu oziroma veganstvu očitno spremenil, saj je prav tako za Story povedal, da jo je celo vprašal, kaj je to tofu, zagotovo pa sta se pogovarjala še o kateri drugi hrani.

Po naših informacijah naj bi Alešu takrat pred leti šel v nos tudi Jadrankin videz. Baje je komentiral predvsem njeno pričesko, najbolj zanimivo pa je, da je menda izjavil celo, da iz Jadranke nikoli ne bo nič! Hmmm, zanimivo, da danes zraven nje sedi za mizo strokovne žirije, ki naj bi zaradi dolgoletnih izkušenj na sceni znala prepoznati tiste z X-faktorjem ...

Jadranka ni edina

Naši viri pravijo, da je Aleš tudi sicer poznan kot človek, ki rad deli svoje komentarje o drugih – predvsem takrat, ko dotične osebe ni v bližini. Uranjek je do sveta precej kritičen, tako da ne preseneča, da kritizira tudi svoje glasbene kolege. Jadranka še zdaleč ni edina, ki jo je kdaj oplazil s svojim jezikom. Menda tudi o Zoranu Predinu ni imel samo pohvalnih besed. To je zanimivo predvsem zato, ker danes s Predinom sodeluje. Ne samo da je njegov menedžer, celo s svojo skupino CoverLover z njim sodeluje na nastopih.

Aleš je čudovit

Danes se glasbenika čudovito razumeta, zato ima tudi Jadranka zanj le pohvalne besede. Ali to pomeni, da niti ne sluti, da je nekoč imel polna usta kritike na njen račun, nam ni znano. Glede na to, da je tudi sama znana po ostrem jeziku (čeprav v nasprotju od Aleša rada vse pove v obraz), je namreč mogoče, da je tudi sama spremenila mnenje o glasbenem kolegu.

Navsezadnje je res tako, da nas razlike bolj motijo, dokler so neznane, ko pa človeka in njegove odločitve bolje spoznamo, navadno sprevidimo, da nič ni tako grozno, kot se zdi od daleč ...

Priporočamo