Naš igralec (Skrito v raju) je tako odkrit o svoji družini, o svoji soprogi pa pravi tole ...

26. 2. 2024
Deli
Naš igralec (Skrito v raju) je tako odkrit o svoji družini, o svoji soprogi pa pravi tole ... (foto: Voyo/posnetek zaslona)
Voyo/posnetek zaslona

Trenutno ga spremljamo v seriji, ki je obnorela Slovenijo.

Naš igralec Aleš Valič je že dolgo časa stalnica med slovenskimi igralskimi zvezdniki. Spremljali smo ga v številnih vlogah, tako v gledališču kot na malih zaslonih, zdaj pa je pozornost javnosti pritegnil v seriji Skrito v raju, ki je dobesedno obnorela Slovenijo.

Sam je vedno veljal za odkrito osebo, ki s ponosom kdaj kaj razkrije o svoji družini, ki mu ves čas stoji ob strani - tako kot on stoji ob strani vsem svojim. Že dolgo časa je srečen v zakonu. V seriji igra dr. Edvarda Steinerja, vdovca, ki ima eno hčerko in dva vnuka.

Ko gre za njegovo zasebno življenje, je resnično srečen - s soprogo Tejo sta skupaj že več kot 30 let in imata zelo lep zakon. Kot je razkril za revijo Lady, imata zdaj tri vnuke - in v vlogi starih staršev brez dvoma zelo uživata.

Kot je še dejal za omenjeno revijo, sta se z njegovo Tejo že pred poroko pogovarjala o tem, kdo od njiju želi biti vdovec. Dejal je, da ima pred seboj težko nalogo. "Pred poroko sem ji namreč moral obljubiti, da bo ona odšla prva. To nalogo sem si nekako zadal, ampak ne vem, kaj je zapisano v zvezdah in ali jo bom uspel izpolniti,” je povedal naš igralec.

Dodal je še, da so pri ljudeh, ki se dobro razumejo, to najbrž najhujše slutnje. Sicer pa so si Aleša gledalci dobro zapomnili po seriji Najini mostovi, v kateri je igral arogantnega tajkuna Ivana, njegov sin Matic pa preiskovalnega novinarja Sandija. Aleš je odlično odigral človeka, ki gre ob svoji želji po zaslužku tudi preko trupel. V resničnem življenju pa je pravo nasprotje takemu človeku, kot je bil televizijski lik Ivan Furlan.

In to dobro vedo njegovi najbližji, s katerimi je zelo povezan. Kot dedek se razdaja, prav tako kot soprog, saj svojim najdražjim vedno stoji ob strani in jim pomaga, ko ga potrebujejo.

Preberite še:

Novo na Metroplay: Nik Škrlec iskreno o tem, zakaj mu je ušel Guinnessov rekord