Aleša Uranjeka z ženo ujeli na Pagu!

Vir: Nova
30. 7. 2013

Poletna vročina je tudi najbolj zagrizenega rokerja Aleša Uranjeka zvabila na plažo, natančneje v kamp Šimuni na otok Pag, kjer je počitnikoval z družino.

"Potetoviranega glasbenika, tudi nekdanjega žiranta šova X Factor, je bilo na plaži nemogoče zgrešiti," nam je pripovedovala paparacinja, ki nam je fotografije dostavila na naš znani naslov nova@adriamedia.si in nadaljevala:

"Z družino in prijatelji so se sprehodili po plaži, do lokala, ki je na rtu. Aleš je še vedno zelo postaven, še bolj huda pa je njegova žena. Visoka, z dolgimi nogami in bujnim oprsjem je bila res paša za oči. Par smo hitro prepoznali, še posebej, ko se je slišalo, da so Slovenci, smo še bolj postali pozorni nanje."

Četudi Aleš in njegova soproga Bojana nista več mladoporočenca, sta očitno še vedno zelo povezana, saj sta se po plaži sprehajala z roko v roki, kot to počnejo zaljubljenci.

Še več fotografij najdete v aktualni številki revije Nova, ki je pred kratkim na plaži ujela tudi voditeljico Oriano Girotto s fantom Maticem.

Priporočamo