Alex Volasko po šovu pokazal, kako izgleda 'njegovih' 230 kilogramov

Alex Volasko po šovu pokazal, kako izgleda 'njegovih' 230 kilogramov (foto: Miro Majcen / POP TV) Miro Majcen / POP TV
18. 11. 2019

Alex Volasko, ki je v otroštvu imel kar nekaj odvečnih kilogramov - kar ga je močno zaznamovalo -, se je v zadnji oddaji Znan obraz ima svoj glas prelevil v 230-kilogramskega havajskega zvezdnika. Volasko je postal Israel Kamakawiwo'ole in s pesmijo Somewhere over the rainbow spet prepričal!

A vse skupaj ni izgledalo tako preprosto in lahkotno, ampak tudi čustveno, saj se je Alex Volasko s to preobrazbo vrnil v tisti nesrečni čas, ko je bil še majhen deček, ki se je spopadal z odvečnimi kilogrami. Nadarjeni glasbenik je dejal, da je imel že pri štirinajstih letih več kot 80 kilogramov, mnogi pa so ga takrat še kako zbadali zaradi debelosti. Kaj kmalu zatem je spremenil način življenja, sploh obdobje v dijaškem domu je skurilo kar nekaj odvečnih kilogramov in Alexu povrnilo samozavest.

Toda spomin na otroštvo je pri Alexu še vedno živ, kar je znova podoživljal ob imitaciji havajskega pop zvezdnika. Preobrazbo je Volasko v celoti odpel ter odigral v živo ... in čeprav je pesem preprosta, je ravno zaradi tega toliko bolj zahtevna. "Hvala vsem danes, to je bil zame zagotovo eden najtežjih nastopov na letošnji oddaji Znan obraz ima svoj glas," je po oddaji zapisal Volasko, ki je še pokazal, kaj se je po šovu zgodilo z odvečnimi kilogrami in kako je izgledala še ena vrhunska maska.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Hvala vsem za glasove in podporo❤️🎶 to je bila zame zagotovo najtežja točka od vseh.. Takole pa je mojih 300 kg izgledalo, ko sem jih olupil s sebe 😱

A post shared by Alex Volasko (@alex.volasko) on

Priporočamo