Alex Volasko storil prvi korak na poti do poroke s Sašo Lešnjek

Alex Volasko storil prvi korak na poti do poroke s Sašo Lešnjek (foto: Igor Zaplatil) Igor Zaplatil
1. 10. 2019

28-letni pevec, ki je na glasbeni sceni prisoten že kar nekaj let in ki je pobral že kar nekaj festivalskih nagrad, je pred kratkim storil prvi korak k skupni življenjski poti z izbranko Sašo Lešnjek, s katero sta se že preselila v Litijo.

Alex Volasko in Saša Lešnjek sta skupaj že dve leti. Vmes sta bila vpeta v številne aktivnosti med Ljubljano in avstrijskim Gradcem, a ker je bilo vse skupaj prenaporno sta si izbrala povsem nov dom - Litijo, ki je od Ljubljane oddaljena slabe pol ure.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Skoraj jesenska❤️☺️

A post shared by Alex Volasko (@alex.volasko) on

Srečna zaljubljenca sta tako sledila znanemu pregovoru: "Najprej štalca, pol pa kravca". In glede na to, da dom že imata ter da energijo usmerjata v nove projekte, je pred njima še kako pomemben osebni 'projekt', pot do usodnega da. Prvi korak je Alex Volasko storil že v oddaji Znan obraz ima svoj, vse skupaj pa je potrdil tudi z objavo na družbenem omrežju. Glede na to, da je zaroka precej blizu poroki, lahko kaj kmalu pričakujemo, da bomo slišali tudi poročne zvonove. Pustimo se presenetiti, Alexu in Saši pa želimo veliko sreče, ljubezni in še več nepozabnih trenutkih.

Priporočamo