Ali bo Melania Trump častna gostja glasbenega festivala Sanremo?

V italijanskih hotelih, predvsem 
v Trstu in Benetkah, bodo v letu 
2017 pričeli tudi s promocijo izletov 
v Sevnico, predvsem ameriškim 
turistom. Cena bo 160 evrov.
 (foto: Profimedia; vir: www.viamichelin.com) Profimedia; vir: www.viamichelin.com
Vir: Nova
2. 1. 2017

Nova prva dama Združenih držav Amerike Melania Trump, žena novega predsednika ZDA Donalda Trumpa, ki bo v drugi polovici januarja 2017 zaprisegel že kot 45. predsednik svetovne velesile, naj bi po pisanju številnih italijanskih medijev v februarju kot častna gostja obiskala legendarni glasbeni festival Sanremo.

Odličen televizijski voditelj državne italijanske televizije Rai in ne nazadnje voditelj festivala Sanremo 2017 Carlo Conti ne skriva, da so njegove največje letošnje sanje, da bi kot najbolj ugledna gostja na festivalu bila prav prva dama Amerike. Omenjeni festival so namreč obiskale že številne svetovno znane osebnosti iz najrazličnejših krogov.Ugledna italijanska tedenska revija Gente razkriva, da je ravno Melania letošnji as oziroma vrhunsko presenečenje v rokavu voditelja, saj naj bi povabilo na festival že pred časom, med samo predsedniško kampanjo pred izvolitvijo samega predsednika Donalda, sprejela in potrdila.

Tako se v obširnem članku medij sprašuje, kako bo s strogim varovanjem, saj je Sanremo majhno mesto, ki bi zaradi tako visokega obiska bilo za nekaj trenutkov center svetovnih medijev. Melania pa bi bila realno ob obisku Sanrema zelo blizu svojega domačega kraja Sevnica in Slovenije, saj bi jo ločilo manj kot 1000 km. Ni kaj, upajmo, da bo italijanskemu voditelju s svojo festivalsko ekipo uspelo (ne)mogoče in bo sama Melania pred tem morda za kak trenutek skrito pred javnostjo obiskala tudi svoj domači kraj.

ALOJZ PETROVČIČ

Priporočamo