Ali je Rebeka Dremelj obogatela s parfumi?

Ali je Rebeka Dremelj obogatela s parfumi? (foto: Igor Zaplatil) Igor Zaplatil
Vir: Nova
6. 11. 2018

Te dni ima Rebeka ponovno razlog za veliko slavje. 

Proslavila je namreč visoko okroglo številko prodanih parfumov, in sicer kar 10 tisoč stekleničk! Med drugim in tretjim parfumom je Rebeka drugič rodila, se za krajši čas posvetila materinstvu, nato pa ponovno zavihala rokave ter kljub takšnim in drugačnim obveznostim razvijala svoj naslednji parfum, ki ga je poimenovala kar Rebeka št. 3. Odkar ga je izdala v drugi polovici aprila, je minilo komaj pol leta, a je v tem času nekdanja miss, pevka, poslovna ženska in predvsem mama, kot rada poudari, prodala že 10.000 izvodov. 

Pohvalno, to pa je številka! Pravi, da se je že precej izurila v poznavanju tega, kaj danes potrebuje sodobna ženska. Morda zato, ker so v njenih parfumih več kot le visokokakovostne dišave iz Francije. Je tudi ogromno truda, časa, energije in ljubezni. Njen tretji parfum je sladek, očitno pa je vonj sandalovine, jasmina, kašmirjevega lesa, breskve ... prepričal številne ženske. Tudi Rebeki je najbolj všeč: “To sicer težko povem, ker imam vse tri parfume rada, ampak tretji je kljub vsemu moj daleč najljubši,” je izdala ob njegovem izidu. “... me je že prvič, ko sem ga povohala, popolnoma navdušil,” še dodaja.

Danes je že skoraj strokovnjakinja v prepoznavanju dišav in mešanju parfumov, pa čeprav prizna, da je bil na začetku ta posel zanjo popolna neznanka. Poudarja, da tretjega parfuma ni ustvarila kar tako, ampak je morala skupaj z ekipo MySpirit pošteno zavihati rokave. In v čem se skriva njen recept za takšen uspeh? “Vsebina je tisto, kar šteje, in če se še niste prepričali, je morda zdaj dovolj dober razlog, da se,” za konec malo v šali pove prva Slovenka s kar tremi lastnimi parfumi, z avtorsko zaščitenimi vonji ter vsemi dokumenti in dovoljenji. 

Fotografiji: Igor Zaplatil

Priporočamo