Ali se Mirko Mayer res poslavlja s TV-zaslonov? Planet TV odgovarja

Ali se Mirko Mayer res poslavlja s TV-zaslonov? Planet TV odgovarja (foto: Igor Zaplatil) Igor Zaplatil
16. 12. 2019

Informativna oddaja Planet 18 bo že danes (in znova) doživela nekaj sprememb in novosti, saj se bo, kot kaže, dosedanji voditelj Mirko Mayer posvetil drugim obveznostim. In kaj čaka priljubljenega voditelja?

"Po skoraj šestih letih v studiu mi je letošnja jesen prinesla kup novih izzivov. Od začetka oktobra poleg vodenja opravljam tudi delo odgovornega urednika informativnega programa Planet TV, nedavno pa sem prevzel še naloge glavnega urednika spletnega portala Siol.net," pravi Mirko Mayer, ki se bo v celoti posvetil delu odgovornega urednika in uresničevanju ambicioznih ciljev.

"Pred kamero me bo nasledil izkušeni kolega Igor Krmelj. Najine poti se križajo že vrsto let, zato dobro vem, kakšno novinarsko širino premore in da bo ob kredibilnem podajanju resnih novic pokazal tudi svojo največjo dodano vrednost – pristen stik z našimi gledalci," dodaja Mayer.

In kaj se bo zgodilo z informativno oddajo, kjer se bo voditeljici Valentini Plaskan pridružil izkušeni novinar Igor Krmelj? Planet 18 ostaja na sporedu od ponedeljka do petka ob 18. uri, med novostmi pa je tudi nova rubrika Trendi, ki prinaša uporabne nasvete ter zanimiv pregled dogajanja na družabni sceni in bo na sporedu ob ponedeljkih, prvič že nocoj. Ob torkih bodo z mojstrico Karolino Črešnar pripravljali pristne slovenske jedi, ob petkih pa kot doslej raziskujejo različne kraje po Sloveniji. Vsak dan bodo sicer zaznamovali tudi prispevki in pogovori s ključnimi akterji iz političnega prizorišča in gospodarstva, del oddaje ostajajo tudi novice iz sveta športa in vremenska napoved. "Že nocoj pa pokažemo tudi nekaj novosti v sami podobi oddaje, ki prinaša kredibilno vsebino po meri gledalca," je povedal Mirko Mayer, ki je še dodal, da bosta Valentina in Igor oddajo vodila izmenjaje.

Priporočamo