Alja Krušič: Škandal z golo fotografijo!

Alja Krušič (foto: Primož Predalič) Primož Predalič
Vir: Story
6. 6. 2013

Šestnajstletna finalistka šova Slovenija ima talent Alja Krušič, ki s svojim glasom tako žirijo kot gledalce spravlja v solze in velja za veliko favoritinjo šova, je v teh dneh v solzah verjetno tudi sama. Po spletu je namreč zaokrožila njena gola fotografija.

Mlada pevka je v kopalničnem ogledalu fotografirala svoj odsev in prav ničesar prepustila domišljiji. Razgaljena fotografija, ki naj bi bila sprva objavljena na spletnem družabnem portalu Netlog, je hitro zaokrožila po spletu. Kako je do tega prišlo, ni jasno, saj se je Alja zavila v molk.

Morda ji je kakšen zlonamernež fotografije ukradel s telefona, ji telefon celo ukradel ali gre za fotomontažo? Kaj gole fotografije pomenijo za najstnico, ki že nekaj časa velja za eno izmed glavnih favoritinj šova? Ve se, da je njen oče, sicer ravnatelj OŠ v Ribnici na Pohorju, precej strog. Tudi na šov Slovenija ima talent jo je prijavil on, saj sama ni imela dovolj samozavesti in poguma.

Bo Aljina gola fotografija uničila podobo o nedolžni najstnici, ljubljenki ljudskih src, ji celo zaznamovala življenje ali bo znala to, tako kot prave hollywoodske zvezdnice, obrniti v svojo korist?

Več o tej vroči temi preberite v novi številki revije Story.

Story

Brali ste prispevek, ki je povzet po članku iz revije

StorySTORY 24/2013

Naročite se na revijo Story:

04 511 64 44 izpolnite spletno naročilnico

Ne spreglejte, revija je lahko tudi lepo darilo.
Podarite naročnino svojim najbližjim.


Priporočamo

Nova Story že v prodaji

Story Story 24/2013

Story Story 24/2013, od 05. 06. 2013