Alja Krušič: Strah jo je pritiskov

Ob razglasitvi je Alja Krušič padla v šok in se ni takoj zavedala, kaj se je pravzaprav zgodilo.  (foto: Primož Predalič) Primož Predalič
Vir: Lea
19. 6. 2013

Slovenija je v nedeljo zvečer dobila še eno novo zvezdo, 16-letno Aljo Krušič, ki je s svojim nastopom prepričala gledalce šova Slovenija ima talent in zmagala. Čeprav je sama navijala za drugouvrščeno Ano Karnežo, so jo ob zmagi vseeno preplavila čustva in je po prvem šoku ob razglasitvi od sreče zajokala šele v zaodrju.

"Zame je bil celoten šov nepozabna izkušnja, zagotovo pa je bila prelomna avdicija, ki mi bo za vedno ostala v spominu. Veliko sem vložila v svoj nastop, saj sem se od polfinala naprej vsak dan pripravljala na ta nastop in na koncu se je izplačalo," je takoj po razglasitvi priznala Ana, ki so jo takoj zasuli sotekmovalci.

Velika zmagovalka pravi, da se zaveda, kaj s seboj prinese takšna zmaga, in ve, da s slavo pridejo tako lepe kot tudi slabe stvari.

"Pritiskov slave se zelo dobro zavedam in priznam, da me je malo strah, ampak imam družino, ki mi stoodstotno daje podporo. To mi pomeni največ na svetu, saj sem zaradi njih prišla tako daleč. Oni so moji največji vzorniki. Sicer pa mislim, da so me tudi ljudje lepo sprejeli, saj sem ves čas dobivala same spodbudne besede. Zdi se mi lepo, da me ljudje spodbujajo, mi želijo uspeh in pomagajo uresničevati sanje," je še povedala.

Še več utrinkov z nedeljskega finala, odzivov domačih in Aljin komentar na škandal z golo fotografijo, najdete v novi številki revije Lea.