Aljaž Škorjanec - Z ženo na gala večeru pri princu Williamu

Aljaža in Janette je združila ljubezen do plesa. Aljaž je zmagovalec britanskega plesnega šova Strictly come Dancing. (foto: Foto: Profimedia Profimedia, Temp Rex Features) Foto: Profimedia Profimedia, Temp Rex Features
Vir: Story
9. 7. 2019

Britanski princ William (36) je kot pokrovitelj organizacije Child Bereavement v palači Kensington organiziral velik dobrodelni gala večer.

Velika čast pa je ob tej priložnosti doletela slovenskega plesalca Aljaža Škorjanca in njegovo ženo Janette Manrara, ki sta prejela vabilo na dogodek. Ob tem sta princa Williama tudi spoznala. Letos organizacija Child Bereavement praznuje 25 let delovanja in pomaga družinam, ki se spopadajo z izgubo družinskega člana; torej otrokom, ki so izgubili starše, ali staršem, ki so izgubili otroke. Velika podpornica organizacije je bila nekoč Williamova mama, princesa Diana. Od leta 2009 pa vlogo pokrovitelja opravlja princ, ki je pri 15 letih izgubil mamo. “Vsak, ki je izgubil ljubljeno osebo, ve, da se žalovanje nikoli ne konča. Najpomembnejše pa je najti način, kako s to izgubo živeti naprej,” je dejal William.

Story

Brali ste prispevek, ki je povzet po članku iz revije

Story13/2019

Naročite se na revijo Story:

01 3000 780 izpolnite spletno naročilnico

Ne spreglejte, revija je lahko tudi lepo darilo.
Podarite naročnino svojim najbližjim.


Nova Story že v prodaji

Story 13/2019

Story 13/2019, od 21. 06. 2019