Aljoša Bagola in Iva Krajnc Bagola srečna že enajsto leto

Aljoša Bagola in Iva Krajnc Bagola srečna že enajsto leto (foto: Aleksandra Saša Prelesnik) Aleksandra Saša Prelesnik
24. 3. 2021

1+1 je 11 se je glasil zapis na družabnem omrežju, kjer je Aljoša Bagola ovekovečil fotografijo sebe in svoje žene.

Iva in Aljoša po tolikih letih skupnega življenja izgledata še kako sveže zaljubljena. Celoten del tridesetih let, ki veljajo za najslajša, sta preživela drug ob drugem in v tem času se jima je rodila tudi hči Sofia.

Par se je sicer poročil po rojstvu Sofie, ki je zdaj stara že 7 let. Mala lepotica je izrezljana kopija mame, ki tako na odrih kot izven njih slovi po svoji lepoti. Aljoša je napolnil 41, Iva pa 42 let, a izgleda da se par nikoli ne stara, kar je vidno iz fotografije.

Samozavestno lahko rečemo, da sta narejena iz pravega testa, takšnega iz katerega so narejeni tudi zvezdniki svetovnega kova.

Aljoša pa svojega izvira mladosti ni našel zgolj pri soprogi, osrečuje ga tudi njegovo udejstvovanje na področju predavateljska in pisanja. Trenutno je namreč zaposlen s pisanjem nove uspešnice, za katero še ni znano, kdaj bo ugledala luč sveta. Njegova boljša polovica Iva, pa je trenutno na polno zaposlena s promocijo nove spletne premiere ljubljanskega mestnega gledališča, kjer je lepa igralka stalna sodelavka. Tokrat si bomo lahko 30. marca na spletnem mestu tretjega odra ogledali prvo slovensko uprizoritev drame “Le zaljubiti se ne smemo”.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Aljoša Bagola (@aljosabagola)