Aljoša Bagola zdaj povedal svojo resnico, da je sveže zaljubljen!

Aljoša Bagola zdaj povedal svojo resnico, da je sveže zaljubljen! (foto: Facebook/Aljoša Bagola) Facebook/Aljoša Bagola
3. 2. 2023

Vsestransko nadarjeni Aljoša Bagola ne skriva, da svojo ženo Ivo Bagola obožuje, želi si le, da bi jo lahko malo več videl.

"Čestitke moji dragi @ivabagola za izvrstno vlogo v predstavi Praznovanje. Čeprav moram pogosto v gledališče, da svojo ženo sploh vidim 😁, sem vedno znova navdušen, ponosen in - če tega s fotografije slučajno ni moč razbrati -, tudi sveže zaljubljen. 😍 Bravo tudi vsem ostalim ustvarjalcem izjemne predstave v @gledalisce_mgl 👏🏻" je na svojem Instagram profilu zapisal Aljoša Bagola in tako svoji ženi Ivi Bagoli na najlepši možni način pokazal, kako zelo veliko mu pomeni.

Mnogi so se ob njegovih besedah kar stopili, še več je bilo takšnih, ki so bili zares navdušeni, ko so videli, da je strast med zakoncema tudi po vse teh letih še vedno prisotna.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Aljoša Bagola (@aljosabagola)

Seveda pa ni bilo malo niti tistih, ki so se raznežili ob besedah, da se je Aljoša v svojo Ivo spet na novo zaljubil. Vse se zdi, da je njuna ljubezenska pravljica še vedno polna lepih čustev in mnogi jima morda tudi malo zavidajo.

Preberite še: Po Saši Lendero razhodi kar dežujejo, tudi ta zelo znana voditeljica se je po tiho razšla!