Alma Brdžanović: Plačuje za ocene!

Vir: Nova
8. 6. 2009

Nekdanja tekmovalka v resničnostnem šovu Bar se je v zadnjem času popolnoma posvetila poslu in študiju na fakulteti za komercialne in poslovne vede. Prav pri študiju pa je hotela Alma goljufati in bila pri tem tudi zalotena!

Alma je pri enem izmed predmetov dobila nalogo, da s svojo projektno skupino izdela poslovni načrt. Naloga je zastavljena kot del izpita, saj predstavlja polovico opravljenega izpita in tudi pogoj za opravljanje izpita.

Študentje so se zahtevne naloge lotili resno, a iznajdljiva Alma se je domislila (in v to prepričala tudi druge v svoji skupini), da za opravljeno nalogo raje zberejo denar in dajo načrt narediti za to usposobljenemu podjetju. Izvedeli smo, da za podobne načrte podjetja zaračunavajo od 250 evrov navzgor, odvisno seveda od zahtevnosti projekta.

Vse bi se še uspešno izteklo, če ne bi Almini skupini profesor nalogo zavrnil, češ da ni ustrezala navodilom, ki jih je dal on. Od profesorja so namreč dobili točne podatke, ki pa so bili v njihovi nalogi nekoliko spremenjeni in zato niso ustrezali profesorjevim merilom. Alma je ob zavrnitvi popolnoma ponorela in izjavila:

»To je najboljši načrt!« Kljub njenemu mnenju je prevladalo profesorjevo in oddani projekt je bil zavrnjen.

Zoja Ahlin