Alma Pijuković (Big Brother): Čas za spremembe!

Mediji so o njenih bratih 
pisali vse mogoče. "Prave 
traparije! Seveda so 
zaščitniški, vendar 
nikogar ne bi 
poškodovali, saj so 
povsem neškodljivi," je v 
smehu povedala Alma. (foto: Primož Predalič, osebni arhiv, POP TV) Primož Predalič, osebni arhiv, POP TV
Vir: Nova
13. 6. 2016

"Super sem, svoboda je resnično zlata vredna," je povedala izpadla tekmovalka šova Big Brother, Alma Pijuković. Ujeli smo jo ravno med tekom okrog velenjskega jezera, poleg tega pa se simpatična 20-letnica ukvarja tudi s tai čijem, saj želi do finala vnovič priti v formo in izklesati postavo.

Pri njenih dejanjih jo podpira celotna družina.
Za Almin novi videz so poskrbeli: Vesna Kovačič (Eurosocap Hair Extension), Kaja Krampac (podaljševanje las & make up Mb), Džimi Zemljič in Lusnickic Ružmir (Rusko Hair Art Velenje).

Svoje izkušnje v oddaji Alma vsekakor ne obžaluje, na kamere se je hitro privadila pa tudi na življenje s preostalimi tekmovalci.

"Ničesar ne bi spremenila. Morda bi le Jasmina dodala na začetek oddaje, saj bi tako imela več časa za spoznavanje," pove bikica, ki si je po prihodu ogledala številne posnetke iz oddaje. Ti so v njej vzbudili jezo pa tudi razočaranje, vendar verjame, da se bosta ob Jasminovem prihodu o vsem tem lahko lepo pogovorila ter razrešila nastalo situacijo. Brez kamer, seveda! Velike spremembe v njenem življenju je napovedala že njena pričeska, ko se je ob prihodu domov praktično čez noč spremenila v rjavolasko. "Tega sem si že dolgo želela, saj so bili moji lasje rjavi že pred časom. Seveda se to ni zgodilo zaradi Jasmina, tako kot namigujejo številni mediji, vendar si želim svoje življenje spremeniti tudi na drugih področjih," je povedala Alma, njeno novo pričesko pa so navdušeno pozdravili tudi tekmovalci v BB. Z denarjem, ki bi ga dobila v primeru zmage, je želela sicer kriti kirurški popravek oprsja, njene želje pa kljub izpadu še niso utonile. "Če bo priložnost, zakaj pa ne," veselo pove Velenjčanka.

Avtogrami in selfiji

V Velenju se je od njenega odhoda marsikaj spremenilo. Zaradi pojavljanja na televiziji je med domačini izredno priljubljena in prepoznavna. "Ustavljajo me ljudje vseh generacij, tako 10-letna dekleta kot 96-letne gospe. Prav zadnjič me je ena kar na ulici objela in povedala, da me je spremljala na televiziji," pripoveduje Alma, ki se z novimi 'oboževalci' pogosto tudi slika, podpiše pa tudi kakšen avtogram. Kot nam je zaupala, je bil prav to glavni namen udeležbe v oddaji, saj je želela postati bolj prepoznavna. "Upam, da mi bo BB odprl vrata do službe, posledično pa tudi do financ in vozniškega izpita," o svojih načrtih pove Alma, ki bi se med poletjem rada odpravila tudi na morje. Nekaj časa bi preživela tudi na žurerskih oddihih, kjer bi se lahko bolje promovirala, vsekakor pa bi rada ohranila dobre stike s še nekaterimi tekmovalci, predvsem z Erikom, s katerim verjame, da bosta ostala v dobrih odnosih tudi zunaj hiše.

SPET V ŠOV

  • Udeležba v resničnostnem šovu Big Brother v njenem življenju predstavlja veliko prelomnico, njena želja pa ostaja srbski Veliki brat. Svoje življenje želi namreč maksimalno izkoristiti, zato bi se ob priložnosti rada udeležila tudi tega srbskega resničnostnega šova. Na tem področju sicer še ni storila nobenega koraka, a ko se ji pokaže priložnost, ne bo oklevala. Povedala pa je, da bi bila pripravljena tudi na ponovni vstop v slovenski Big Brother, če ne drugega, da bi še enkrat objela vse sotekmovalce po vrsti.

MAJA MUHIČ, Foto: Primož Predalič, osebni arhiv, POP TV