Alma Rekić vstopa v politiko!

Alma Rekić vstopa v politiko! (foto: Primož Predalič) Primož Predalič
Vir: Nova
9. 4. 2018

Odlična kulinarična mojstrica in nekdanja vidna žirantka v kuharskem šovu MasterChef Slovenija Alma Rekić ne skriva, da ima rada številne izzive.

Tokrat se je odločila za kar pogumno dejanje in vstopila v politiko. O tem je premišljevala že lep čas. Ekskluzivno za revijo Nova je spregovorila, kaj je tisto, kar je pogrelo njene misli, da naredi nov korak v življenju.

"Odločitev za odhod v politične vode ni bila lahka. Kuhala se je kar nekaj časa. Zakaj sem se odločila za to potezo ... Le zato, da sem del ljudi, ki poskušajo nekaj spremeniti. Pustiti zanamcem boljše življenje. Ko sem se odločala, kam, je bilo zelo težko. Vsi imajo prednosti in slabosti. Ostajam realna in vem, da je nekatere stvari težko spremeniti, vem, da imamo vsi dobre in dobre lastnosti," razkrije Alma in doda: "Pri odločitvi je nedvomno pretehtala velika vloga v humanitarnih vodah, boj za pravice malih ljudi, boj proti rasni, verski in spolni nestrpnosti. Rada imam vse ljudi, ne glede na barvo kože ter vse drugo. Tako sem vzgojena in tako vzgajam svojega sina. Vcepljam mu čim več moralnih, socialnih in družbenih vrednot. Ostajam predana svojemu delu – kulinariki. To vedno! Vedno sem polno zaposlena. Pomlad je pri meni polna aktivnosti, tako da me čaka kar precej intenzivnega dela."

Besedilo: Alojz Petrovčič // Foto: Alojz Petrovčič

Priporočamo