Alma Rekić: Z nadgradnjo znanja do uspeha

Alma Rekić: Z nadgradnjo znanja do uspeha (foto: Arhiv revije lea) Arhiv revije lea
Vir: Lea
19. 6. 2017

Svetlolasa in neizprosna žirantka v enem izmed najbolj gledanih kuharskih šovov pri nas MasterChef Slovenija Alma Rekić v letošnjem poletju daljšega dopusta ne načrtuje.

V Kopru se je za arhitekturno lepotico Taverno, ki stoji le korak od morja v ozadju na Carpacciovem trgu, pred dnevi odprla restavracija Carpaccio, kjer je Alma prevzela odgovorno vlogo vodje kuhinje ter zagrizla v nov gostinski izziv, ki mu želi biti kos.

"Nov projekt na Obali je nov izziv v smeri: novi gostje, nova gostinska karta, novi začetki, nekaj gostinsko zanimivega, okusnega postaviti na trdne noge ter s profesionalnim delom mene in ekipe dokazati, da se lahko napiše še ena lepa kulinarično zanimiva zgodba, ki jo bodo gostje vzeli za svojo," nam pove Alma in doda: "Vsak član ekipe je zelo pomemben in pomembna sta njegovo kuharsko znanje ter želja po nadgrajevanju. V kuhinji je veliko garanja in zavedati se je treba, da le tako lahko dosežemo tisti pravi cilj, na katerega smo nato lahko ponosni prav vsi. Vsako sekanje ovinkov, pomanjkanje vizije in ustvarjanje kulinarične zgodbe brez jasnega cilja je opaziti na predstavljenem krožniku."

Priporočamo