Almir Begić (Gostilna) o najbolj uporabnem triku iz šova

16. 1. 2015

Čeprav je šef Bine svoje varovance naučil veliko novih tehnik in trikov, je po koncu šova vsak tekmovalec izbral tistega, ki mu bo v njegovi kuhinji prišel najbolj prav.

Almir Begić, zgovoren Primorec, si je med številnimi tehnikami za svojega izbral postopek vakuumiranja, saj po njegovih besedah prav to da živilom najbolj pristen okus.

"Na primer, če bi dal korenje marinirati v določen sok in bi potem vse skupaj dal v vakuum, bi korenje vase vsrkalo največ soka," nam je priročen trik pojasnil Almir, ki je sicer v zadnjem času precej zaseden z gostovanji v različnih obalnih gostilnah.

Zdaj morate to le še preizkusiti.

Izbrali smo drugačen pristop. Ga boste podprli?
V nasprotju z ostalimi mediji smo se odločili, da svoje spletne vsebine ohranimo brezplačne za vse. V času, ko je sledenje aktualnim informacijam nujno, verjamemo, da si vsak od nas zasluži dostop do natančnega in celovitega pregleda vsebin. Poleg tega pa tudi neomejen dostop do kakovostnih lifestyle vsebin.
Vsak prispevek, velik ali majhen, je dragocen in ključnega pomena za našo uredniško neodvisnost.

Podpri in prispevaj

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri