Almir Begič: Zdaj kuha v Kobilarni Lipica

Almir Begič: Zdaj kuha v Kobilarni Lipica (foto: Pop TV) Pop TV
Vir: Nova
20. 3. 2017

Primorski kuharski mojster Almir Begič, ki ga je širna Slovenija spoznala v resničnostnem šovu Gostilna išče šefa, ostaja navezan na Obalo in brezmejno kreiranje jedi.

Pred dnevi smo izvedeli, da je Almir kot strela z jasnega zaključil kuharsko zgodbo z izolsko gostilnico Gušt ter se odpravil novim kuharskim izzivom naproti.

Kot nam je uspelo izvedeti, je Gušt prevzel nov najemnik in s tem osvežil gostinsko ekipo. Mi smo Almirja poklicali, da nam iz prve roke razkrije, kaj je bilo krivo za njegovo odločitev, da zapusti eno od najbolj priljubljenih primorskih gostilnic, ki jo obiskujejo številni znani medijski obrazi iz vse Slovenije. "Gostilnica Gušt je zame zaključena zgodba. Iskreno, dve leti sem bil del ekipe, veliko je bilo svetlih trenutkov, ki jih ne bi zamenjal za nič," nam pove Almir.

Dodal je še: "Nisem brezposeln, ampak sem že na novem delovnem mestu na novi lokaciji v Kobilarni Lipica. Sprejel sem nov izziv oz. sodelovanje z znanim Chefom Urošem Štefelinom, kjer bom skozi učenje in znanje poskušali dvignit ta slovenski ponos na mesto, kjer si zasluži in kjer je že enkrat bil."