Alya komaj čaka prvi sneg

Alya
Veseli se barvanja pirhov
Pevka Alya vsak praznik preživi v družbi družine. “Vsi prazniki so mi všeč, saj smo takrat z družino skupaj, tudi za veliko noč. Moram pa priznati, da že nekaj let nisem nesla dobrot k žegnju v cerkev, letos pa si to zelo želim. Kot deklica sem k maši hodila s starimi starši. Seveda je bil tukaj tudi žegen, potem pa smo doma krasili dom z velikonočnimi okraski. Najraje sem barvala jajčka, to sem zelo rada počela, ampak podrobnost ne želite vedeti. (smeh) Včasih sem jih barvala s čebulico, zdaj pa delamo to z naravnimi barvami, ki jih dobiš že v vseh trgovinah. Na naši obloženi mizi pa ni smela manjkati dobra potica!” (foto: Tibor Golob) Tibor Golob
12. 12. 2019

Glede na to, da vremenoslovci napovedujejo prvi sneg, ki se ga najbolj razveselijo otroci, so tu in tam tudi 'večji otroci', ki komaj čakajo, da bo snežinke pobelijo nižine.

Med njimi je tudi glasbenica Alya, ki je sicer tudi aktivna smučarka, ki se rada spusti po snežnih strminah. "Letos sama ne morem verjeti, komaj čakam prvi sneg, tudi smuči sem že nabrusila ... (smeh)," pravi priljubljena glasbenica, ki se počasi že pripravlja na najdaljšo noč v letu. "Poleg snega se veselim tudi novega leta, ko bomo na Krvavcu, kjer je krasna zimska idila, z bandom v živo že drugo leto zapored odštevali tiste zadnje minute letošnjega leta," nam je zaupala Alya.

Priporočamo