Alya: Zgradila hišo v Dalmaciji

Alya: Zgradila hišo v Dalmaciji (foto: osebni arhiv, bolha.com) osebni arhiv, bolha.com
Vir: Nova
14. 8. 2017

Že januarja je pevka Alya prek oglasa začela prodajati hišo, ki je ocenjena na 279.000 evrov. Povedala nam je, da hiše v Mozirju še vedno ni prodala, kljub temu pa že ureja papirje za novo družinsko hišo. Je pa v zadnjih dveh letih že zgradila hišo v Dalmaciji.

Hiša v Mozirju, ki jo Alya prodaja že več kot pol leta, ima dobrih 310 kvadratov in je približno 200 metrov iz centra Mozirja. Gre za dvostanovanjsko hišo z dvema velikima urejenima zelenicama, ena ima vrt, druga pa zelenico. Alya je v njej dolgo živela in je na hišo, v kateri je tudi odraščala, zelo navezana.

"Res je, družinsko hišo v Mozirju še prodajam in hkrati čakam na gradbeno dovoljenje na parceli, tako da me čakajo spremembe, ki se jih sicer zelo veselim, vendar vem, da bo kar pestro," z nasmehom pove Alya. In kje bo zidala – se bo preselila bliže prestolnici ali ostala v domačih krajih? "Ostala bom v prelepi Savinjski dolini, če bo seveda to mogoče, bomo videli, kako bo z gradbenim dovoljenjem, o drugem planu trenutno še ne razmišljam."

Zgradila hišo na Hrvaškem

Sicer pa nam je Alya še povedala, da je večji del dopusta preživela v Dalmaciji, kjer je zgradila hišo. "Gradnja je trajala dobri dve leti," pove Alya, vseeno pa ostaja skrivnostna glede natančne lokacije te hiše.

E. J.

Priporočamo